2012-02-07 09:51:44• hírek • Szatmár.ro

Menyasszonyi ruhák bemutatója február 11-én

Te is készülsz életed nagy napjára? Akkor bizony - gazdasági válság ide, vagy oda - az esküvődön Te leszel a legszebb a világ legszebb menyasszonyi ruhájában! Ahhoz, hogy ez valóban így is legyen, ismerd meg a legújabb menyasszonyi ruha divatot, a legújabb esküvői trendeket a Valentine's Day - Fashion event alkalmával!

Minden lány eljátszott már a gondolattal, hogy egy napon gyönyörű, "az álmai ruhájában" oltár elé vonul, mint egy királynő. Mikor az álomból valóság lesz, akkor jön a tanácstalanság: „Melyik az a ruha?" Végig kell gondolni, hogy milyen az egyéniségedhez és az alkatodhoz illő ruha. A nagy napon fontos, hogy magabiztosan viseld álmaid ruháját.

Ebben nyújt segítséget a Promiss Bridal, amelyre február 11-én kerül sor 19 órai kezdettel kerül sor a Vila Poesis legdíszesebb termében. Ez lesz az év első menyasszonyiruha-bemutatója. A Trust Models modelljei bemutatják a legújabb menyasszonyi ruhákat, többek között az Enzoani 2012-es kollekció legszebb darabjait.

Az Enzoanit a világ egyik legdrágább és legkülönlegesebb kollekciójaként tartják számon. Először Amerikában ismerhették meg a menyasszonyok, majd 2008-ban debütált az európai piacra tervezett Blue by Enzoani kollekció.

A divatbemutatóra a belépés természetesen ingyenes, a modellek felvonulását követően pedig a Poesis étteremben Valentin-napi party lesz.

A Promiss Bridal-ról:

A Promiss Bridal 2007 óta működik mint menyasszony ruhaszalon Szatmárnémetiben illetve 2011 decembere óta Kolozsváron is nyitottak egy szalont. Kizárólag minőségi nemzetközi márkákat forgalmaznak, mint például a britt „Benjamin Roberts", az amerikai „Enzoani", „Mode de Pol - De Mori Lee". A szalon továbbá romániai márkaképviselete is a  G. Westerligh menyasszonyi kiegészítőket forgalmazó cégnek, akik cipőket és ékszereket készítenek.

Promiss Bridal - február 11-én

A Promiss Bridal mottója: a legjobb minőségű termékeket nyújtani menyasszonyaiknak, illetve professzionális kiszolgálásban részesíteni minden kedves vendégüket. „Időt és türelmet szánunk menyasszonyainkra mert úgy gondoljuk, hogy az esküvői ruha kiválasztásának  egyedi pillanatnak kell lennie minden nő életében. Egy menyasszony akkor tökéletes, ha jól érzi magát a ruhájában. Nem elég csak megvásárolni az adott ruhát, elengedhetetlen a pontos méretre igazítás amit szalonjainkban szakszerűen el is végzünk, legyen szó bérlésről vagy vásárlásról" - mondja Bettina Lupescu.

Nemrégiben Románia egyik legelismertebb esküvői magazinja, a Mireasa  kiválasztotta a Promiss Bridal egyik menyasszonyát a "Mireasa Story" rovatához, melyben az ifjú ara bevallotta, hogy még a mai napig is szerelmes a választott ruhájába. „Ezek a pillanatok szerzik számunkra a legnagyobb örömöt és szakmai elégedettséget. Az egyik legnagyobb reklámunk a szájról szájra terjedő ajánlás, ami visszaigazolja tevékenységünk eredményességét" - vallja Norbert Lupescu.

A Promiss Bridal elérhetőségei: Szatmárnémetiben a Iuliu Maniu utca 19/A szám alatt, illetve Kolozsváron a Napoca utca 3 szám alatt található épület első emeletén. E-mailes elérhetőségük: office@promissbridal.ro.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: